Άγγελος Κεκές

«Ο αθλητισμός είναι ένα «μεγάλο σχολείο», το οποίο δεν σε προετοιμάζει μόνο για τους αγώνες, αλλά και για την ίδια τη ζωή»

Υπηρετώ τον αθλητισμό από μικρό παιδί. Επέστρεψα μετά από απουσία πολλών ετών στην γενέτειρα μου, την Αλεξανδρούπολη, με στόχο να συνεχίσω να εργάζομαι ως προπονητής καλαθοσφαίρισης αλλά και να προσφέρω συνολικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας. Γιατί ο αθλητισμός είναι «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ».

Προσπάθησα, όλα τα προηγούμενα χρόνια, ως προπονητής, να επισημάνω στους διοικούντες, τα προβλήματα που υπάρχουν στις αθλητικές υποδομές αλλά και εν γένει στην κουλτούρα του Δήμου αναφορικά με την άθληση παιδιών, ενηλίκων και ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Στεναχωρήθηκα, ως πατέρας, όταν αντιλήφθηκα ότι τα παιδιά μου δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες με αυτά που αθλούνται σε άλλες πόλεις, σε άλλες υποδομές, σε άλλες συνθήκες.

Αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές με έναν και μόνο στόχο. Να συμβάλλω με τις γνώσεις και εμπειρία την μου στην επίλυση των προβλημάτων στο χώρο του αθλητισμού.

Επέλεξα να σταθώ στο πλευρό του Βαγγέλη Λαμπάκη, γιατί πιστεύω ότι στην παρούσα συγκυρία, απαιτείται γνώση, εμπειρία και μαχητικότητα. Γιατί, ως Δήμαρχος, απέδειξε ότι μπορεί να παράξει ΈΡΓΟ.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτως παρατάξεων.

Στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ας γίνουμε αυτή τη φορά όλοι «Συμπαίκτες».

Με εκτίμηση,

Άγγελος Κεκές

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top