Έρνεστ Λαλαμπέκωβ

Ονομάζομαι Έρνεστ Λαλαμπέκωβ και τα τελευταία 25 χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αλεξανδρούπολη με την σύζυγό μου Ελένα Τατεβοσιάν και την κόρη μας Αγγελική.

Στο πέρασμα των χρόνων, έχω συμμετάσχει ενεργά σε πολλές πρωτοβουλίες και δράσεις για το καλό των δημοτών και της πόλης μας όσον αφορά τον πολιτισμό και την παιδεία. Από το 2002 συνέβαλα στην ίδρυση και στη μετέπειτα πορεία του συλλόγου “ΑΡΓΩ” Παλιννοστούντων και Μη. Από το 2013 παρείχα δωρεάν συμβουλευτική μέσω του Γραφείου ΣΕΜ (Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών). Από το 2014 ήμουν εθελοντής στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ στο πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αισθάνομαι ευγνώμων για την πρόταση του Ευάγγελου Λαμπάκη να συμμετέχω στον αγώνα για την Αλεξανδρούπολη, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό “Πόλη και Πολίτες” καθώς από το 2010 μας ενώνει ένας κοινός στόχος και όραμα για την πόλη μας.

Μου δίνεται η ευκαιρία να προτείνω νέες και καινοτόμες ιδέες, ώστε να υπάρξουν προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Πιστεύω, ότι έχω την ικανότητα να εκπροσωπήσω με αξιοπρέπεια τους συμπολίτες μου.

Mε θέληση, πείσμα, πάθος αλλά και με την δική σας στήριξη θα εργαστώ για την Αλεξανδρούπολη μας.

Έρνεστ Λαλαμπέκωβ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης

Aggeliki Lalabekova

Ernest Lalabekov

Διοικούσα Επιτροπή – Συλλόγων Παλιννοστούντων Ομογενών από Τέως Σοβιετική Έ

Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top