Αλλοίμονου Χατζηγεωργίου Δωροθέα

Η Αλεξανδρούπολη είναι η πόλη που επέλεξα να ζήσω με την οικογένεια μου τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια. Είμαι έγγαμη με τον συνταγματάρχη του νομικού σώματος Δημήτριο Αλλοίμονο και μητέρα τριών υπέροχων παιδιών.
Έχω εργαστεί ως καθηγήτρια γαλλικών τόσο στην ιδιωτική όσο και στην δημόσια εκπαίδευση. Η αγάπη μου για τα παιδιά και το πάθος μου για τα σχολεία με οδήγησαν να αναλάβω θέσεις ευθύνης τις οποίες προσπάθησα με εντιμότητα και σκληρή δουλειά να υπηρετήσω.
Όταν η ευσυνείδησια και οι αρχές μου συγκρούστηκαν με τις λανθασμένες αποφάσεις της τωρινής δημοτικής αρχής, αποφάσισα να παραιτηθώ και να αποχωρήσω τον Μάιο του 21’.
Επέλεξα τον Βαγγέλη Λαμπάκη και την παράταξη του ‘’Πόλη και Πολίτες’’ γιατί είναι ο μοναδικός αυτοδιοικητικός που ,με την εμπειρία, το όραμα και την εργατικότητα του, μπορεί να βγάλει την Αλεξανδρούπολη από το τέλμα και να την τοποθετήσει σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.
Με την επαγγελματική μου εμπειρία, την ταυτότητα μου ως εργαζομενη γυναίκα, την ιδιότητα της μητέρας και ενός δημότη με εθελοντική προσφορά και ευαισθησία θα παλέψω για μια καθαρότερη , εξυπνότερη , προσβάσιμη σε όλους και ενεργειακά αναβαθμισμένη Αλεξανδρούπολη.
Η επάνοδος έρχεται χωρίς βαρίδια και εξαρτήσεις με συνέπεια έργων και καθαρότητα λόγων!
Αλλοίμονου Χατζηγεωργίου Δωροθέα
συζ. Δημητρίου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top