Γιώργος Λεμονάκης

Αγαπητοί μου συμπολίτες
Λέγομαι Γιώργος Λεμονάκης και συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου μαζί με τη μεγάλη παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες” #επάνοδος .
Συμμετέχω σ’ αυτές τις εκλογές γιατί νοιάζομαι για την Αλεξανδρούπολη που ζω, μεγαλώνω και δουλεύω.
Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί θέλω το καλό της μεγάλης οικογένειας του δήμου μας.
Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί θέλω να βοηθήσω κάθε έναν και κάθε μία από εσάς .
Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αξιοποιηθεί γεωστρατηγικά ως κόμβος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης .
Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί βαρέθηκα να ζητιανεύω τα βασικά πράγματα που πρέπει να μου παρέχει ο πρώτος νομός της Ευρώπης μόλις εισέρχεται κάποιος από τα σύνορα μας.
Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί πιστεύω σε θεσμούς και παραδόσεις αιώνων που υπάρχουν σε αυτόν τον πονεμένο και ιστορικό τόπο.
Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί θέλω πάλι να αντικρίσω γεμάτα τα χώρια μας από νέο κόσμο.
Συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές γιατί πιστεύω ότι μπορώ με τη δύναμη της νιότης μου και τις γνώσεις μου να κάνω τον δήμο Αλεξανδρούπολης έναν άξιο δήμο για όλους εμάς τους ακρίτες που ζούμε , δουλεύουμε ,μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας .
Ο κύριος Λαμπάκης έχοντας τη θέληση , τη γνώση ,τη δύναμη ,το χαρακτήρα και την πειθώ , μπορεί να κάνει όλα αυτά που είπα και προανέφερα.
Για όλους αυτούς τους λογούς συμμετέχω μαζί με την παράταξη ” Πόλη και Πολίτες” #επάνοδος σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο μου εκλογές .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top