Ηλίας Τσοχανταρίδης, PhD

Λίγα λόγια για εμένα.

Γεννήθηκα το 1994 στη Δράμα και διαμένω μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Το 2012 πέρασα στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής στην Αλεξανδρούπολη, απ’ όπου αποφοίτησα με Άριστα τον Μάρτιο του 2017.

Τον Μάιο του 2017 ξεκίνησα τις διδακτορικές μου σπουδές στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής με χρηματοδότηση από το Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη (2017 – 2019) και από το ΕΛΙΔΕΚ (2019 -2021).

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο του 2021 επισκέφτηκα ως ερευνητής το Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής της Κύπρου στη Λευκωσία.

Το Δεκέμβριο του 2021 παρουσίασα τη διδακτορική μου διατριβή και απ’ απευθείας ξεκίνησα τη μεταδιδακτορική μου έρευνα.

Τον Οκτώβριο του 2022 προσλήφθηκα ως συμβασιούχος καθηγητής στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής, διδάσκοντας Βιολογία Οργανισμών και Μοριακή Οικολογία.

📝Έχω δημοσιεύσει 14 επιστημονικές εργασίες σε διεθνή περιοδικά κι εχω συμμετάσχει σε 18 επιστημονικά συνέδρια με επιστημονικές εργασίες τύπου πόστερ.

Επιπρόσθετα, από το 2019 εκπροσωπώ ως Αντιπρόεδρος τον Σύλλογο Αποφοίτων Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής.

Είμαι 29 χρονών και έχω θέσει την υποψηφιότητα μου με την παράταξη Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης του κυρίου Βαγγέλης Λαμπάκης. Είμαι νέος σε ηλικία, αλλά διακατέχομαι από ομαδικό πνεύμα και πιστεύω ότι ο καθένας μας είναι ικανός να κάνει αυτά που ονειρεύεται αρκεί να το πιστεύει. Η πόλη της Αλεξανδρούπολης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και τεράστια δυναμική. Γι’ αυτό χρειάζεται έναν ισχυρό δήμο με ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες εντός του δημοτικού συμβουλίου. Ζητώ να μου δείξετε την εμπιστοσύνη σας μέσω της ψήφου σας, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών της Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top