Ιωάννης Ανδρεάδης

Φίλες και φίλοι,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη. Εδώ έκανα οικογένεια, μεγάλωσα τα παιδιά μου, πορεύομαι, εργάζομαι και είχα την τύχη μέσα από τον αθλητισμό να την προβάλλω με τον καλύτερο τρόπο όπου και αν βρέθηκα.

Ως ενεργός πολίτης που αγαπώ την πόλη μου, παρακολουθώ την εξέλιξη της, τον τρόπο που αλλάζει και όλα αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν στην προσπάθεια βελτίωσης της σε πολλούς τομείς.

Αποφάσισα λοιπόν στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Πόλη & Πολίτες» και επικεφαλή τον Βαγγέλη Λαμπάκη.

Είναι η δεύτερη φορά μετά από εννέα χρόνια που δέχθηκα και αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του κ. Λαμπάκη να συμπορευτώ μαζί του σ´αυτόν τον αγώνα.

Η πόλη μας και γενικότερα ο τόπος μας αυξάνεται ραγδαία, οι προκλήσεις μεγαλώνουν και ο στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η μετατροπή της περιοχής μας σε έναν τόπο με μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη, όμορφο, καθαρό, λειτουργικό, φιλικό προς το περιβάλλον, δίνοντας παράλληλα μεγάλη βαρύτητα στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με πολλά μεγάλα αλλά και μικρότερα έργα που για όσους γνωρίζουν και παρακολουθούν τα γεγονότα σχεδόν τα περισσότερα από αυτά σχεδιάστηκαν και πολλά από αυτά υλοποιήθηκαν επι των ημερών της θητείας του Βαγγέλη Λαμπάκη στη θέση του Δημάρχου.

Δεν μου αρέσει να μηδενίζω την προσπάθεια των αυτοδιοικητικών παραγόντων της πόλης μας, όλοι προσπαθούν και αυτό πρέπει να κάνουν, όταν όμως έρχεται η ώρα να διαλέξουμε ποιοί θα είναι αυτοί που θα διοικήσουν αυτόν τον τόπο τα κριτήρια όλων μας δεν θα πρέπει να είναι κομματικά, όπως γίνεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά με γνώμονα το κοινό συμφέρον της περιοχής μας. Θα πρέπει να διαλέξουμε αυτούς που πιστεύουμε ότι θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν όλα αυτά που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Θεωρώ πως ο Βαγγέλης Λαμπάκης είναι ένας άνθρωπος ικανός, δίκαιος, δραστήριος, μαχητής, με όραμα και σχέδιο για την περιοχή.

Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως προέρχομαι από τον χώρο του αθλητισμού τον οποίο υπηρετώ εδώ και περίπου 40 χρόνια τόσο ως αθλητής όσο και ως καθηγητής και προπονητής Βόλεϊ.

Γι αυτό και θα ολοκληρώσω χρησιμοποιώντας αθλητικούς όρους.

Για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της χρείαζεται πρώτα έναν καλό ηγέτη, ο οποίος με τη σειρά του δημιουργεί ένα ρόστερ με τους καλύτερους για να προχωρήσει.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει στην παράταξη «Πόλη & Πολίτες».

Ένας ικανότατος ηγέτης με όραμα έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, τοποθετώντας τον πήχη ψηλά, με στόχο την ανάδειξη του τόπου.

Ευελπιστώ να εμπιστευτήτε την παράταξη μας, το πρόγραμμα μας και το όραμα μας.

Εύχομαι στην παράταξη καλή επιτυχία και σε προσωπικό επίπεδο επιθυμώ την ψήφο σας.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Ανδρεάδης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top