Κασίδης Κώστας

Αγαπητοί φίλοι, φίλες και συνδημότες,

Με πολύ όρεξη για δουλειά αλλά και γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας θα ήθελα να σας ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Πόλη & Πολίτες και τον Βαγγέλη Λαμπάκη!

Πολλοί από εσάς με γνωρίζετε μέσα από την εικοσαετή πορεία μου ως πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης, μέσα από τις δράσεις τόσο για το καλό της πόλης μας όσο και των εργαζομένων της. Σήμερα συνεχίζω αυτό τον αγώνα ως πρόεδρος του Πανέβριου σωματείου συνταξιούχων ΟΤΑ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας ομοσπονδίας συνταξιούχων ΟΤΑ.

Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Βαγγέλη Λαμπάκη, με χαρά δέχτηκα να συμμετέχω στην εκλογική αναμέτρηση στις 8 Οκτωβρίου με την παράταξη Πόλη & Πολίτες, καθώς μας συνδέει η Μαχητικότητα, το Πάθος και πάνω απ’ όλα η Αγάπη για τον Δήμο μας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, υπήρχαν περιπτώσεις όπου είχαμε διαφορετική προσέγγιση πάντα όμως με σεβασμό, ειλικρίνεια και με γνώμονα το καλό των εργαζομένων και του δήμου. Αξίες που θεωρώ συνώνυμες με μία δίκαιη διοίκηση της πόλης για τους πολίτες και μία καλύτερη Αλεξανδρούπολη!

Μαζί μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα!

Με διάθεση για σκληρή δουλειά, σκοπεύω να καταθέσω την πλούσια εμπειρία μου και τις γνώσεις μου για μια Δημοτική αρχή, που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, να είναι μαχητική, διεκδικητική αλλά και να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.

Κασίδης Κώστας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

#επάνοδος#Poli_Polites

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top