Κωνσταντίνος Γκοτσίδης

Ως άνθρωπος που έχω ζήσει τον Βαγγέλη Λαμπάκη κι έχω συμπορευτεί μαζί του επί 9 χρόνια στη μεγάλη μας παράταξη «Πόλη & Πολίτες», αλλά και πιο πριν ως φίλος του, οφείλω να πω δυο λόγια γι’ αυτούς που δεν τον ξέρουν… ή δεν τον έμαθαν ποτέ.

Ο Βαγγέλης μπορεί να μην είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο. Μπορεί να γίνει σκληρός. Μπορεί όμως να γίνει και ο πιο γλυκός άνθρωπος στον κόσμο. Εξαρτάται, ποιον έχει απέναντί του. Είναι έντιμος, ηθικός και δίκαιος. Στο λεξιλόγιό του υπάρχει και το «ευχαριστώ», υπάρχει και το «συγγνώμη». Είναι εργασιομανής και τελειομανής. Είναι πεισματάρης και σε ό,τι καταπιάνεται αφιερώνεται, με πάθος.

Το ίδιο έκανε ως δήμαρχος, το ίδιο και στην αντιπολίτευση. Με συνέπεια, με εμπειρία. Για το συμφέρον και το καλό του τόπου, θα διεκδικήσει, θα συγκρουστεί και θα διαπραγματευτεί. Ένα δεν διαπραγματεύεται, την ακεραιότητά του. Γι’ αυτό και παρόλο που η 10ετία που αφήσαμε πίσω μας ήταν «πέτρινη», ο δήμος Αλεξανδρούπολης άνθισε πάνω στην πέτρα. Αναλογισθείτε σήμερα, που διαμορφώνονται νέες συνθήκες και η Αλεξανδρούπολη αποκτά νέα δυναμική. Αλλά και για την αποκατάσταση των πρόσφατων μεγάλων καταστροφών από τις φωτιές στον τόπο μας, μην αμφιβάλετε ότι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι καταλυτικός.

Με το χέρι στην καρδιά, Βαγγέλη Λαμπάκη, δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλον στο τιμόνι του δήμου. Για να γιατρέψουμε τις πληγές μας, για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την δικαιοσύνη, σου εύχομαι ολόψυχα καλή εκλογή και μια λαμπρή νέα θητεία ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα σου, όπως και στην παράταξη “Πόλη & Πολίτες”, για την ασφαλή επάνοδο.

Η εμπειρία επιστρέφει…

Όλοι μαζί, ελάτε να πορευθούμε στο μέλλον..!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top