Μπαξεβάνη Χρυσάνθη

Φίλοι μου ήρθε ο καιρός να γνωριστούμε…

Οι νηπιαγωγοί κατέχουμε καλά τα παιχνίδια γνωριμίας…

Σας παρουσιάζομαι λοιπόν μέσα από μία ακροστοιχίδα:

Χ ρυσάνθη

Ρ εαλίστρια

Υ περήφανη

Σ υνεργάσιμη

Α συμβίβαστη

Ν ηπιαγωγός

Θ αλασσόφιλη

Ή ρεμη δύναμη

Μ ητέρα δύο παιδιών φοιτητών (22 και 18 ετών, )

Π αντρεμένη με τον Χρυσάφη Δαγκαλάκη, τον γιατρό της πείνας.

Α λεξανδρουπολίτισσα εδώ και 30 χρόνια

Ξ εκαρδιστική

Ε ργατική

Β αθυστόχαστη

Α δέσμευτη

Ν έα πολύ στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ή πιων τόνων

Σε αυτά θα προστεθούν η πρώην επιχειρηματική μου δραστηριότητα, ως ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού, οι μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Παιδαγωγική του Θεάτρου, η επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων, η πιστοποίηση ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, η εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, η γνώση αγγλικών και υπολογιστή, οι δημοσιεύσεις σε πρακτικά συνεδρίων, η θητεία μου ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών Ν. Ροδόπης.

Και τώρα το πιο σημαντικό…γιατί με την παράταξη «Πόλη και Πολίτες» και πιο ειδικά με τον Βαγγέλη Λαμπάκη;

Γιατί πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά μου, τα συνάντησα στο πρόσωπό του, ασυμβίβαστος, αδέσμευτος, έμπειρος, εργατικός, με όραμα για την πόλη που ερωτεύτηκα.

Και για κάτι ακόμα, που το θεωρώ μεγάλη αρετή…την παραδοχή του λάθους. Τι είναι πιο δύσκολο για κάποιον; Να κάνει ένα λάθος ή να το διορθώσει; Να το παραδεχτεί.

Η αναγνώριση των σφαλμάτων του ανθρώπου είναι δείγμα εσωτερικής ωριμότητας και πληρότητας. Και ναι μεν το «σφάλλεσθαι» και το «πλανάσθαι» είναι στοιχεία της ανθρώπινης φύσης, εντούτοις λίγοι έρχονται να αναγνωρίσουν τα λάθη τους. Το να ομολογεί κάποιος το σφάλμα του είναι αρετή, η οποία ακολουθεί τα άτομα, που χαρακτηρίζονται από ηθική ποιότητα, εσωτερική ελευθερία, σύνεση, συνέπεια, σταθερότητα και ψυχική δύναμη.

Για μια Αλεξανδρούπολη λοιπόν, που θα έχει τη θέση που της αξίζει. Για μια Αλεξανδρούπολη, που δεν φτάνουν μόνο όσα την προίκισε η φύση, αλλά είσαι απαραίτητος και εσύ Βαγγέλη Λαμπάκη, ο ικανός ηγέτης που θα τα αξιοποιήσει.

Ζητάω την ψήφο σας για να μου δώσετε την δυνατότητα να προσθέσω κάτι κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια, για να μπορώ να κοιτάω κατάματα τα παιδιά μου…

Ευχαριστώ!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top