Ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος υποψήφιος με την παράταξη μας…!

Όταν περνάς από τα δύσκολα της ζωής για να κατακτήσεις τις κορυφές που ονειρεύτηκες, έχεις δικαίωμα να σκέφτεσαι και πιο πέρα.
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο που υπηρετώ εδώ και 24 χρόνια ως καθηγητής της Ιατρικής με τον τιμητικό τίτλο του Τακτικού Καθηγητή , είναι ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας.
Και η κοινωνία λύνει τα προβλήματα της μέσα από την πεμπτουσία της δυναμικής παρουσίας που είναι η αυτοδιοίκηση.
Μ’ αυτή τη λογική και την απλή σκέψη συγχρόνως, πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με τον άξιο στη μακρά πορεία του, Βαγγέλη Λαμπάκη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ, με την επιθυμία να φέρω κοντά το Πανεπιστήμιο με την αυτοδιοίκηση που ρυθμίζει τις τύχες της τοπικής μας κοινωνίας και κατά συνέπεια, την πορεία των πολιτών μέσα σ’ αυτή, σε μια ιδιαίτερη και κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας.
Ευάγγελος Μανωλόπουλος – Τακτικός Καθηγητής Φαρμακολογίας Δ.Π.Θ

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ…!
Όταν οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι συμμετέχουν στην καθημερινότητα των πολιτών και στους αγώνες της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας τη δημοκρατική Αρχή της συμμετοχικότητας, τότε η τοπική κοινωνία θα πάει καλύτερα. Το πανεπιστήμιο που υπηρετεί τον άνθρωπο, θα πάει καλύτερα .
Ως επικεφαλής της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”, με ιδιαίτερη τιμή, καλωσορίζω τον άξιο Τακτικό Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Κύριο Ευάγγελο Μανωλόπουλο, καθώς θα συμπορευτεί μαζί μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι της “επανόδου” για έναν καλύτερο Δήμο .
Βαγγέλης Λαμπάκης

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top