Παπανικολάου Αθανασία

Λίγα λόγια για μένα…!!!
Ονομάζομαι Παπανικολάου Αθανασία (Σούλα )του Λουκιανού και της Κατίνας.
Είμαι 58 χρονών, γεννημένη το 1965, στον Ίασμο Ροδόπης.
Μεγάλωσα στο χωριό μου σε μια οικογένεια γεμάτη αγάπη και στοργή, από όπου εισέπραξα τα απαραίτητα εφόδια, για να καταφέρω να ανταποκριθώ στις δυσκολίες της ζωής.
Το 1985 ,αφού πρώτα τελείωσα το λύκειο Ιάσμου το 1983, διορίστηκα στον Ε.Ο.Π (Εθνικό Οργανισμό Πρόνοιας).
Από το το 1987 έως και το 2000 μετατέθηκα στον Έβρο, όπου εργάστηκα στα περισσότερα χωριά του πρώην Δήμου Τριγώνου σε παιδικούς σταθμούς και ΚΕ.Φ.Ο.
Την περίοδο 2000-2007 εργάστηκα ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του βουλευτού κ. Αποστόλου Φωτιάδη.
Έκτοτε, και με μέχρι τη συνταξιοδότησή μου ,τον Δεκέμβριο του 2020, εργάστηκα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (στο ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ , στο Κ.Ε.Π και στο γραφείο Δημάρχου του Δήμου Αλεξανδρούπολης ως γραμματέας του κ. Βαγγέλη Λαμπάκη για 9 χρόνια.
Είμαι παντρεμένη με το Τριγκίδη Ευθύμιο (Θέμη) από τα Δίκαια Έβρου , συνταξιούχο σιδηροδρομικό, και έχω δύο γιούς τον Δημήτρη 31 ετών βιολόγο, εκπαιδευτικό, καί τόν Λουκιανό 27 ετών δασοπόνο , υδραυλικό.
Μετά την εμπειρία της εννιάχρονης συνεργασίας μου με τον Βαγγέλη Λαμπάκη και με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη και την ανάδειξη του Δήμου μας, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη νοιώθοντας την ευθύνη απέναντί σας αλλά και την τιμή που μου δίνεται να αποδείξω την αγάπη μου για τον τόπο μας..
Στηρίζω τον Βαγγέλη Λαμπάκη έναν γνήσιο και έμπειρο αυτοδιοικητικό έχοντας ως εγγύηση την εμπειρία του για το μέλλον..
Όχι άλλα πειράματα..
Παπανικολάου Αθανασία
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

επανοδος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top