ΠΑΡΚΟ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ – Προς αυτούς που επιμένουν ότι δεν τρέχει τίποτα ..!

Λένε λοιπόν κάποιοι κι ευτυχώς λίγοι στον αριθμό, συμπολίτες μας:

Χάσαμε κάτι που δεν είχαμε!!!

Όχι ρε παιδιά.

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ γιατί ξέρουμε και να δουλέυουμε και πώς να δουλέυουμε.

Είχαμε τη χρήση του πάρκου Αλτιναλμάζη από το 2003 έως το 2008 οπότε τη χάσαμε από δικές τους παραλείψεις.

• Όταν η παράταξή μας ήρθε στη διοίκηση, την ξαναπήραμε μετά από ένα χρόνο και μάλιστα με τρεις χρήσεις (σχολεία – αθλητισμό – πάρκο) και μέχρι τέλος του 2020.

• Ταυτόχρονα υλοποιήσαμε εξελικτικά τις πολεοδομικές μελέτες των στρατοπέδων Ζήση και Ιωάννου και εκκρεμούσαν οι συνοδευτικές μελέτες υποστήριξης.

• Είχε εγκριθεί η υδραυλική μελέτη για την οριοθέτηση του ρέματος ανάμεσα στα στρατόπεδα που αναφέραμε πιο πάνω.

• Η γεωλογική μελέτη του στρατοπέδου Ζήση είχε εγκριθεί, ενώ η γεωλογική μελέτη του στρατοπέδου Ιωάννου ελεγχόταν από την περιφέρεια.

• Η Σ.Μ.Π.Ε. πολεοδόμησης των στρατοπέδων Ζήση και Ιωάννου είχε υποβληθεί προς έγκριση στο ΥΠΕΧΩΔΕ και μετά έπρεπε να κατατεθούν στο Υπουργείο ΠΕΚΑ Δ/νση πολεοδομικού σχεδιασμού για την οριστική έγκριση.

• Τέλος όπως γνωρίζετε πετύχαμε να υλοποιήσουμε όλα τα έργα προϋπολογισμού 5.000.000,00€ στο οικοπάρκο (ΕΣΠΑ).

Δυστυχώς 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ενώ εμείς πετύχαμε όλα αυτά και τα παραδώσαμε ο κ. Ζαμπούκης ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του στρατού, ο οποίος εάν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του, θα ανανέωνε για άλλα 10 χρόνια τη χρήση για να μπορούμε να κτίσουμε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο, (1) ένα δημοτικό και νηπιαγωγείο, όπως και αθλητικές εγκαταστάσεις.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΘΕΣ

Ο ¨στρατός¨ ΤΕΘΑ <<τοιχοκόλλησε>> στο Δήμο πρωτόκολλο αποβολής και ο Δήμος, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ οικοπάρκου Αλτιναλμάζη, χωρίς να μπορούμε να αναζητήσουμε χρηματοδοτήσεις και να κάνουμε όλα αυτά αφού δεν έχουμε πλέον τη χρήση, με μοναδική αιτία την απόλυτα αδράνεια στα 4 χρόνια διοίκησης του Κ. Ζαμπούκη, έως τώρα.

Στο κείμενο αυτό, αναφέρουμε την πραγματικότητα για να μην υπάρχουν πολίτες που δε γνωρίζουν ..

Γιατί σίγουρα, δε γνώριζαν το θέμα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top