Τάκας Ιωάννης

Πλησιάζοντας η 8η Οκτωβρίου, ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, νοιώθω την υποχρέωση να καταθέσω στην κρίση των συμπολιτισσών και συμπολιτών μου ,την υποψηφιότητα μου ως υποψηφίου συμβούλου στην Δημοτική Ενότητα Αλεξανδρούπολης με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» του Βαγγέλη Λαμπάκη.

Επιθυμία μου είναι να μου δώσουν , επιλέγοντας και στηρίζοντας την υποψηφιότητα μου, την δυνατότητα να εργασθώ αφοσιωμένα στην ύψιστη αποστολή, να υπηρετήσω τον πολίτη, να προτείνω υλοποιήσιμα σχέδια και προγράμματα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του και θα συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη, να συνεργασθώ με τους θεσμούς για την ανάδειξη της ταυτότητας μας και να υποστηρίξω τις τεράστιες προοπτικές της Αλεξανδρούπολης και της ευρύτερης περιοχής, να ενισχύσω την προοπτική των Φερών, της Τραϊανούπολης, των οικισμών.

Στόχος μου είναι να υπερασπισθώ αρχές και αξίες όπως η διαφάνεια, η συνεργασία, η αλληλεγγύη, η αξιοκρατία.

Έχω την πεποίθηση ότι η ενασχόληση με τα κοινά, με την τοπική αυτοδιοίκηση, με τους συλλόγους είναι λειτούργημα και αγαπητική προσφορά, όπως μας θυμίζουν οι παραδόσεις του Ελληνισμού.

Η εμπειρία μου και η πορεία μου είναι πολυδιάστατη και περιλαμβάνει πολλούς τομείς.

Διετέλεσα για δύο θητείες εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος, με δημιουργική παρουσία στην λήψη συλλογικών αποφάσεων και την προώθηση λύσεων σε τοπικά προβλήματα.

Είμαι πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Αλεξανδρούπολης και μέλος της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Είμαι πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «ΦΑΡΟΣ» Απαλού και αντιπρόεδρος της ΕΠΟΦΕ.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Στο παρελθόν διετέλεσα αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Έβρου και έφορος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΘΣ.

Νοιώθω υπερήφανος γιατί εργάσθηκα μαζί με άλλους για την προώθηση και υιοθέτηση από την Βουλή, της Ημέρας Μνήμης του Θρακικού Ελληνισμού.

Είμαι παντρεμένος με την Χριστίνα Καλογιαντσίδου και έχω δύο παιδιά:την Μαρία και τη Θεοδώρα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top