Τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στην έδρα του μεγάλου δήμου Αλεξανδρούπολης

Τα εγκαίνια του εκλογικου μας κέντρου στην έδρα του μεγάλου δήμου Αλεξανδρούπολης, βράδυ Σαββάτου, αποτελούν μια άνευ προηγουμένου ανάμνηση με πρωταγωνιστές τους πολίτες κάθε ηλικίας .
Πήραμε (και δώσαμε) αγάπη από εκατοντάδες πολίτες σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση που όμοια της δεν υπήρξε στην πορεία των τόσων ετών της παραταξης μας στην τοπική αυτοδιοικηση πρώτου βαθμού .
Ευχαριστούμε από καρδιάς και υποσχόμαστε…
Με την επάνοδο μας, να μην ξεχάσουμε ποτέ την ημέρα αυτή .
Ωστόσο , ο επικεφαλής μας Βαγγέλης Λαμπάκης και σύσσωμη η παραταξη όλη, εκ βάσεως, αποφάσισαν από κοινού.. η τελευταία δημόσια εμφάνιση και ομιλία της τελευταίας βδομάδας (βάσει δικαιώματος εκ του νόμου) να γίνει στην Τραϊανούπολη, στην έδρα του παλαιού της δήμου, της εγκαταλελειμμένης από την τωρινή δημοτική αρχή, της πυροπληκτης, της κατεστραμμενης από τις πλημμύρες της προηγούμενης διετίας, πολύπαθης περιοχής.
Πλησίον και δίπλα των τοιχίων της καμμένης εκκλησιάς του Αετοχωρίου.
Των κλειστών ιαματικών λουτρών.
Στο αχνό “αυτό” τοπίο…να αναδείξουμε την ελπίδα στους κατοίκους εκεί.
Στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται ακόμα.
Θα είμαστε εκεί. Όχι να θριαμβεύσουμε, όσο να τους ανακοινώσουμε τις αποφάσεις μας και τα μέτρα αποκατάστασης που θα πάρουμε μετά την επάνοδο μας, σε όλη την πολύπαθη περιοχή.
Ελάτε μαζί μας στην Τραϊανούπολη να τιμήσουμε αυτή την υποχρέωση, το χρέος απέναντι του εαυτού μας.
Παρασκευή λοιπόν (6 Οκτώβρη) στις 7.30 το απόγευμα, ενώπιον του παλαιού δημαρχειου της Τραϊανούπολης (Άνθεια)..συντασσόμαστε απέναντι στα προβλήματα της περιοχής όλης.
Στις 8 Οκτωβρίου η εμπειρία επιστρέφει.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top